De Koperen Tuin start in juni met Muzikaal Uit Eten

De Koperen Tuin start in juni met Muzikaal Uit Eten

De Koperen Tuin is druk bezig met een aantal initiatieven om ook artiesten een beetje te helpen. Daarom is het concept Muzikaal Uit Eten gelanceerd.

Je reserveert dan een huiskamerconcert (minder dan dertig gasten) samen met een lunch, high tea of diner. De eerste samenwerking is met Iris Kroes (winnares van The Voice of Holland 2011-2012 en ambassadeur LF2018), op 14 en 21 juni. Op beide dagen kun je een lunch, high tea of diner reserveren met live muziek van Iris.

Het evenement op Facebook is hier te vinden. Nog meer informatie kun je vinden op dekoperentuin.nl/muzikaal-uit-eten. Hier worden de verschillende opties – muzikale lunch, muzikale high tea en muzikaal driegangendiner – uitgebreid uitgelegd. Over de verdeling van de opbrengsten wil de Koperen Tuin graag zo transparant mogelijk zijn, dit staat dan ook aangegeven op de website. De helft van de opbrengst gaat naar Iris en de helft is voor de lunch zelf.

De Koperen Tuin is al druk aan het kijken met welke artiesten ze dit nog meer zouden kunnen gaan doen, om zo meer artiesten te helpen en hen een podium te bieden. 

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *