De kappers mogen weer open. Hoe gaat dat in Leeuwarden?

De kappers mogen weer open. Hoe gaat dat in Leeuwarden?

Maandag 11 mei, een mooie dag voor iedereen met een contactberoep. Ze mogen weer! Zo ook de kappers en die hoeven zich zeker geen zorgen te maken dat er geen klanten komen… Maar hoe gaan de Leeuwarder Kapsalons om met de vele vraag naar (knip)afspraken?

Neem Kapsalon Ingermode aan de Schrans. Zij huren nu een tegenoverliggend pand, zodat er meer ruimte is en meer klanten kunnen worden geknipt. Er is daar nu ruimte voor meer dan twintig mensen! Salon Postma Kappers is gister ook gelijk weer van start gegaan. Vanaf 08.00 uur werden de scharen alweer gebruikt. Om alle drukte op te vangen, is het dan ook waarschijnlijk dat veel kapperszaken de komende tijd hun openingstijden uitbreiden.

Tzjill – Barber & Lounge, dat is natuurlijk een verhaal apart. Door de brand van een paar weken geleden kunnen zij niet knippen op hun normale locatie, maar gelukkig kunnen ze tijdelijk terecht op de Voorstreek 21, schuin tegenover het pand.

Vooral mensen met kort haar zullen erg blij zijn. Zo’n coronakapsel is het toch niet helemaal. Zelf kappertje spelen is misschien voor een keer leuk, maar weer even een fresh coupe door een echte kapper is toch vele malen beter!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *