Café de Prins-H voert uurtarief in voor een zitplaats

Café de Prins-H voert uurtarief in voor een zitplaats

Alle horeca is ontzettend blij dat ze aanstaande maandag weer open mogen. Om aan de regels te voldoen, gaat er hier en daar wel wat veranderen. Zo betaal je bij sommige cafés straks een vast bedrag per uur, zo ook bij Café de Prins-H.

Er mogen maximaal dertig mensen binnen zitten en ook moeten de tafeltjes verder uit elkaar staan dan normaal. Dit betekent voor een café dat zij minder omzet dan normaal gaan krijgen. Het idee is daarom om de doorstroming te stimuleren door mensen per uur voor hun plekje te laten betalen, zodat er toch voldoende wordt omgezet en het café open kan blijven. Het schiet namelijk niet op als iemand één wijntje in een uur drinkt…

Bij Café de Prins-H ga je vanaf 16.00 uur negen euro per persoon per uur voor je tafeltje betalen en daar krijg je dan drie consumptiemuntjes bij. Twee uren kost 15 euro (met 5 muntjes) en drie uren kost je 24 euro (met 8 muntjes). Extra muntjes zijn altijd bij te bestellen. Drie uren is ook gelijk het maximum, daarna is het de beurt aan de volgende.

Het uurtarief per persoon geldt wel alleen voor binnen en vanaf 16.00 uur. Op het terras en aan het begin van de middag kun je gewoon als vanouds genieten van je drankje. Dit geldt bij Café de Prins-H ook voor het reserveren. Voor binnen in dit verplicht, maar buiten kun je rustig zonder reservering aanschuiven.

Foto: Simon van der Woude

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *