Broodje Bewust Leeuwarden gaat definitief sluiten

Broodje Bewust Leeuwarden gaat definitief sluiten

Broodje Bewust aan de Groentemarkt sluit per direct haar deuren. Gister was helaas de laatste dag dat ze in Leeuwarden geopend waren. “In de afgelopen jaren hebben wij allemaal onwijs van jullie genoten. We hebben veel sapjes, broodjes en taartjes mogen serveren. We zijn dankbaar dat we zo’n positief publiek om ons heen hadden. Helaas komen ook mooie dingen aan een einde en hebben wij besloten onze deuren in Leeuwarden te sluiten”, zo laat Broodje Bewust op Facebook weten.


Als je toch nog een keer wil genieten van de lekkere dingen op de menukaart van Broodje Bewust, dan moet je in Rotterdam of Groningen zijn. Op beide locaties vind je de broodjeszaak namelijk ook. Het filiaal in Rotterdam heeft een andere eigenaar, maar in Groningen is net als in Leeuwarden Fabian Otten de eigenaar.


In Groningen ben je binnenkort weer welkom voor take away en hopelijk over een niet al te lange tijd ook om plaats te nemen. Wil je gebruik maken van de catering van Broodje Bewust? Dat kan nog steeds door even een mailtje te sturen. Hiervoor zijn ze op dit moment nog druk op zoek naar een nieuwe locatie.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *