Body Care Bodypiercing: 20 jaar ervaring in het vak

Body Care Bodypiercing: 20 jaar ervaring in het vak

Een septum, een helix, een tragus of tunnel: voor de piercing-leek zijn het moeilijke woorden, maar het blijven populaire lichaamsversierselen. Bij Body Care Bodypiercing, te vinden aan de Oude Oosterstraat nummer 8, is het allemaal mogelijk. Voor een uitleg over de wereld van het bodypiercen gaan we met eigenaresse Anja Hatzmann (op anderhalve meter afstand) om tafel zitten…

Met zo’n twintig jaar ervaring in het vak, zit je bij Body Care zeker goed. “Wat nu vooral bij de jongeren heel populair is, zijn oorpiercings als helixen en tragussen”, legt Anja uit. “Daarnaast zijn neus- en tongpiercings erg populair. Dat zijn alle piercings aan de zijkant van je neus, of septumringen”, vertelt ze. Voor de leek: een helixpiercing zit in het bovenste randje van je oorschelp, een traguspiercing in het flapje van je oor en een septumpiercing vind je terug in het tussenschotje van je neus. Ben je al voorzien van een goede piercing en wil je eens iets anders? Ook dan ben je bij de gezellige en professionele piercingshop aan het juiste adres: met zo’n vier- tot vijfduizend(!) verschillende sieraden is er voor iedereen een leuke, vette of mooie toevoeging te vinden.

Veiligheid voorop

Het kan natuurlijk spannend zijn om in de coronacrisis een piercing te laten zetten, maar wees gerust: bij Body Care wordt overal rekening mee gehouden. Met mondkapjes en handschoenen werkten ze altijd al, en “het enige dat er nu is veranderd, is dat er een scherm bij de kassa hangt en men niet met te veel mensen naar binnen mag komen. Jongeren willen nog wel eens met z’n tienen binnenkomen, maar dat mag dus niet meer”, vertelt Anja. Daarnaast wordt de piercingshop elke twee jaar door de GGD gekeurd. Breng dus vooral een bezoekje en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het bodypiercen!

Foto: Simon van der Woude

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.