Bistro de Yserman stopt; nu komt er Yserman Streetfood

Bistro de Yserman stopt; nu komt er Yserman Streetfood

Corona blijft slachtoffers maken. Niet alleen overlijden er mensen als gevolg van het virus ook zijn er bedrijven die het financieel gezien niet meer kunnen bolwerken. Vorig jaar zijn er in Leeuwarden dan ook een aantal ondernemers die noodgedwongen hun deur hebben moeten sluiten.


De enige optie die er is om toch nog een horecabestemming te kunnen uitvoeren, is het hebben van een bezorg- of afhaalbedrijf. Dit was in een korte tijd gelukkig wel een succes voor Derk en zijn vrouw Jib met Yserman Streetfood. Alleen de schade die al geleden is in een tijd als dit, doet je de das om. De enige optie die zij hadden was verder gaan met de streetfood.


Corona is nog steeds niet voorbij en hoe langer het duurt hoe groter de kans dat er nieuwe (horeca)slachtoffers bijkomen. Helaas heeft ons dan ook het bericht bereikt dat Bistro de Yserman ermee stopt als gevolg van COVID-19. Gelukkig kan je blijven bestellen bij Yserman Streetfood.


Bistro de Yserman was natuurlijk dé plek waar je keer op keer weer een nieuw en overheerlijk gerecht kon ontdekken. Heel veel lekkers op basis van een mix van de Franse met de Aziatische keuken. Gelukkig hoef je de Yserman niet helemaal te gaan missen. Ze gaan namelijk nog wel online door met hun eigen streetfood. Onder de naam Yserman Streetfood op de Uniabuurt.


Wil je Yserman Streetfood zelf proberen? Bestellen kan hier.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *