Laat speciale ballonnen bezorgen in Friesland door Celebrate

Laat speciale ballonnen bezorgen in Friesland door Celebrate

Celebrate hoefde niet gesloten te worden tijdens de coronacrisis, maar er zijn wel de nodige aanpassingen verricht. Als eerste zijn de openingstijden ingekort. Voorlopig is de winkel alleen in de middag open. Verder staar er nu een scherm voor de kassa en is er uiteraard gedacht aan de nodige desinfectiemiddelen voor de klanten. Ook dragen de medewerkers, na gebruik door een klant, zorg voor het schoonmaken van mandjes en de pinautomaat. De anderhalve meter afstand geldt hier natuurlijk ook. Wij spreken eigenaar Daniël Beimers over zijn zaak.

‘Het was niet rendabel om hele dagen open te zijn en maar relatief weinig omzet te draaien.  Daarom hebben wij ervoor gekozen om halve dagen open zijn. Zo kunnen we ’s middags klanten ontvangen en kunnen we ’s ochtends bezorgen.’ Als een soort van speciale actie bezorgt Celebrate nu ballonnen door heel Friesland. Voorheen werd dit niet gedaan en kochten klanten de feestproducten alleen in de winkel. De ballonnen kunnen besteld worden in de winkel, via Facebook, per email of telefonisch. Online kunnen heliumballonnen besteld worden (andere producten zijn niet online verkrijgbaar).

‘Als een soort van extra service bezorgen we nu aan huis. Dat wordt door klanten erg gewaardeerd en dit is voor ons een mooie manier om medewerkers allemaal aan het werk te houden. Zodra alles weer wat is genormaliseerd en we weer kunnen draaien met normale openingstijden en een normale omzet stoppen we met bezorgen, want dan hebben we onze medewerkers weer hard nodig in de winkel.’

Je kunt Celebrate steunen door ballonnen te kopen en daar iemand mee te verrassen. Mensen opvrolijken, bijvoorbeeld met een verjaardag of jubileum of een andere feestelijke gelegenheid is natuurlijk altijd leuk om te doen. Dat geldt in deze coronatijd misschien nog wel meer.

‘Het zou mooi zijn als alles op korte termijn weer goed komt. In de winkel merken we nu al dat het steeds een beetje drukker wordt. Het loopt gelukkig redelijk goed qua verkoop en bestellingen. Als dit zo doorzet, dan komen wij, hoop ik, de komende tijd wel door.’

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.