Bestel je favoriete stamppot nu online bij Stamppotexpress

Bestel je favoriete stamppot nu online bij Stamppotexpress

De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat de zomer ten einde komt en de temperaturen gaan dalen. Maar dat betekent ook dat het weer tijd is voor stamppot! Geen zin om het zelf te maken? Geen probleem, je kunt het vanaf vandaag, 1 september, ook online bestellen bij Stamppotexpress.nl in Leeuwarden.

Op het menu vind je drie verschillende stamppotten: boerenkool, zuurkool en de stamppot van de week. Bij je stamppot krijg je uiteraard spekjes, jus, Amsterdamse uitjes en kun je kiezen uit een halve rookworst of een gehaktbal. Ook is er gedacht aan de vegetariërs onder ons. Het is namelijk ook mogelijk om voor de vega worst of gehaktballetjes te gaan. Wil je graag nog een voorafje en iets te drinken bij je stamppot? Het kan allemaal. Op het menu staan ook soepen en je kunt kiezen uit verschillende alcoholische drankjes en fris.

Een stamppot bestellen kan via de eigen website: www.stamppotexpress.nl en via de app van Thuisbezorgd. Je hoeft je deur ook niet uit, want je bestelling wordt bij je thuis gebracht. Heb jij al zin om zo’n lekkere stamppot uit te proberen? Het kan vanaf vandaag en ze zijn elke dag in de week van 16.00 tot 21.00 uur geopend.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.