Unik Wijnhuis

Eksterstraat 42 8916 BV Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Welkom in de wijnwinkel van UNIK Wijnhuis.

Ben je liefhebber van witte, rode of zoete wijn? Unik Wijnhuis is al jaren een begrip en gespecialiseerd in wijnen. Naast alleen wijn kopen kun je ook met collega’s deelnemen aan wijnproeverijen en je kennis over wijnen onder de loep nemen. Wil je wijn bestellen en laten bezorgen op een vertrouwd adres? Dan kies je voor Unik Wijnhuis.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen bel of mail ons, dan staan wij je graag te woord. Of maak een afspraak, wij komen graag bij je langs.

UNIK Wijnhuis Leeuwarden staat voor exclusiviteit, persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer waar klanten en medewerkers onder het genot van een goed glas wijn of het beleven van een top kwaliteit champagne gezellig samen zijn.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om de particuliere en zakelijke markt te benaderen. Voor de horeca en catering markt zijn wij een groothandel die inspeelt op de locale behoefte. Verder hebben wij voor een conceptmatige aanpak gekozen om zo op een duidelijke manier in te spelen op de wensen van de klant.

Logo
Het logo is opgebouwd uit 4 vierkante blokjes die samen een groot vierkant vormen. De vier vierkanten staan voor de 4 unieke speerpunten van Unik Wijnhuis. Het rode blokje treedt iets buiten het kader en vertegenwoordigt jou als klant. Dit blokje wordt symbolisch samengevoegd met de andere drie blokjes waardoor er een eenheid ontstaat.

De betekenis van de kleuren:
Wit: transparant en eenvoud,
Rood: vertrouwen en ondernemen,
Lila: creatief en partnership,
Grijs: kwalitatief hoogwaardig en kostenbesparend.

UNIK Wijnhuis ondersteunt goede doelen die affiniteit hebben met eten en drinken.

Openingstijden

Extra informatie

Openingstijden: Dinsdag 16.00 tot 19.00 Woensdag 16.00 tot 19.00 Donderdag 16.00 tot 21.00 Vrijdag 10.00 tot 21.00 Zaterdag 10.00 tot 21.00 Je kunt ook UNIK Slijterij en Wijnhuis bezoeken aan de Eksterstraat 42 en de . In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment gedestilleerd en wijnen vanaf € 2.95 Bij een bestelling van 12 flessen gratis bezorging.

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven