Loetje Leeuwarden

Stationsstraat 2 8911 AG Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Loetje Leeuwarden
Loetje Leeuwarden is gevestigd aan de Stationsweg, pal tegenover het station. Het prachtig verbouwde herenhuis uit de negentiende eeuw is zeer sfeervol ingericht. Het authentieke pand met de moderne serre en een lekker terras zorgen dat je Loetje niet kunt missen.
Door de ligging midden in het centrum en vlakbij het station, is Loetje een prettige plek om af te spreken. Je kunt er heerlijk lunchen voordat je de stad in gaat. Maar ook voor een diner met de lekkerste biefstuk, of één van de andere gerechten zit je hier heerlijk.

Over Loetje
Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.
Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar we zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten.
Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We hebben zelfs een fijn en sfeervol hotel.
En een biljartcafé? Nee, sorry. We kennen onze grenzen.

Betaald parkeergelegenheid in directe omgeving. Parkeergarages Zaailand en Klanderij zijn op loopafstand.

Corona
Het normale leven staat op zijn kop. Iedereen moet zich aanpassen, Loetje ook.
We hebben onze restaurants tijdelijk moeten sluiten maar we willen jullie, onze gasten, toch graag blij maken in deze moeilijke tijden. Daarom hebben we de Loetje Drive In geopend.

Bij de Loetje Drive In kun je natuurlijk de lekkerste biefstuk met witbrood bestellen.
En voor de liefhebbers hebben we uiteraard de biefstuk Bali. Om het af te maken bestel je er onze overheerlijke friet en sla bij.

Bij Loetje’s Drive In kun je contactloos je bestelling plaatsen, betalen met pin en contactloos je bestelling meenemen.
We bereiden alles zoals je van ons gewend bent, in een brandschone omgeving en volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Daar voegen we een aantal speciale maatregelen aan toe, waarbij we de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop stellen.
Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM.

Daarom vragen wij je in de auto te blijven zitten en altijd 1,5 meter afstand te houden.
Als je bestelling klaar is, geniet dan elders van de lekkerste biefstuk.
Eet smakelijk en stay safe!

Openingstijden

Extra informatie

Openingstijden 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Keuken open tot 22:30 uur. Online reserveren mogelijk https://cafeloetje.dehorecaplanner.nu/index.php?option=com_reservations&Itemid=2&office_id=38 Groepen vanaf 6 personen aanmelden via contactformulier Terugbelverzoek https://www.loetje.nl/terugbelverzoek-niet-mogelijk/ Honden aangelijnd welkom Invalidetoilet aanwezig Terras niet te reserveren

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven