Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24 A 8921 BT Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Het Koepeltheater, voormalig de Koepelkerk Leeuwarden, op de hoek van de Vredeman de Vriesstraat en de Alma Tademastraat in Leeuwarden is een rijksmonument en vormt door haar Byzantijnse uitstraling een van de meest bijzondere gebouwen van de stad.

In de voormalige Koepelkerk Leeuwarden, daterend uit 1932, kunt u terecht voor (zakelijke) conferenties en (culturele) evenementen. De Kerkzaal biedt de meeste capaciteit, tot 450 personen.
De grote kerkzaal het Koepeltheater maakt het geschikt voor veel doeleinden, van lezing tot concert, van korenconcert tot klassiek optredens en nog veel meer.
Bovendien hangt in de kerkzaal het grootste orgel van Friesland.
Door de vijfhoekige vorm van de kerkzaal ontstaat er een intieme sfeer en biedt het voor kleinere bijeenkomsten ook veel mogelijkheden.

De foyer beschikt over een bar waar vooraf en achteraf een optreden of bijeenkomst een gezellige borrel kan worden georganiseerd.

Organisatie
De Koepelkerk Leeuwarden is een stichting, Stichting Culturele Evenementen Koepelkerk.
De stichting heeft als doelstelling: de culturele beleving en ontwikkeling van culturele activiteiten binnen de gemeente Leeuwarden en omstreken stimuleren en verbreden.
Door de inzet van tientallen vrijwilligers kan het Koepeltheater haar deuren openen voor culturele evenementen.

Kaarten bestellen
Theater- en/of concertkaarten bestellen kan online via www.koepeltheater.nl.Het Koepeltheater is niet aangesloten bij bijvoorbeeld de Nationale Theaterbon, de Podium Cadeaukaart, CJP-Pas, VVV bonnen of een andere type tegoedbon. Deze kunnen daarom ook niet bij ons worden ingeleverd.

Rolstoelplaatsen
Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als de reguliere tickets. De zaalmanager zal u vooraf aan het concert uw stoel en/of rolstoelplaats wijzen. Stuur een e-mail naar info@koepeltheater.nl indien u een rolstoelplaats wilt reserveren.

Openingstijden

Extra informatie

Openingstijden Maandag 12.00 – 17.00 uur Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.00 uur Zaterdag 10.00 – 15.30 uur Zondag 11.00 – 14.00 uur Parkeren Tijdens drukbezochte evenementen op donderdag, zaterdag en vrijdag is de Parkeergarage Oosterstraat geopend en is op loopafstand van het Koepeltheater. Wij kondigen dit aan op de evenementpagina van het concert, op Facebook en via de nieuwsbrief. Dit staat in de linkerkolom op de evenementenpagina. Kondigen wij niks aan, dan hebben wij alternatieve parkeergelegenheden: Parkeerterrein bij De Centrale, Parkeergarage De Klanderij en Parkeergarage Zaailand. OV Bushalte Koepelkerk (ca 7m vanaf station Leeuwarden) Ticketshop Onze online ticketshop wordt verzorgd door onze partner VanPlan. Wanneer u op de button ”Reserveer nu tickets” klikt op onze evenementen pagina, wordt u doorverwezen naar de ticketshop. Indien u problemen heeft met het bestellen van de tickets of indien u de tickets niet heeft ontvangen, verzoeken wij u om contact op te nemen met VanPlan, omdat wij hier geen inzage in hebben. Nieuw: tickets kopen bij VVV kantoor U kunt voor enkele concerten ook tickets kopen bij het VVV kantoor te Leeuwarden. Voor de volgende evenementen kunt u tickets kopen bij het VVV kantoor: Momenteel zijn er geen kaarten te koop bij het VVV kantoor. Contactgegevens Telefoon: 058 2347550 Emailadres: info@vvvleeuwarden.nl Website: www.mooileeuwarden.nl Bezoekadres: Sophialaan 4, 8911 AE Leeuwarden

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven