Eurohotel Leeuwarden

Europaplein 20 8915 CL Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Sfeervol hotel
Eurohotel in Leeuwarden is een comfortabel driesterrenhotel met een uitstekend restaurant. Het hotel ligt vlakbij de binnenstad en de uitvalswegen richting Zwolle, Groningen en Amsterdam. Hierdoor is het hotel altijd goed te bereiken en kunt u altijd uw auto gratis parkeren.

Kamers
Al onze hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, föhn, telefoon, televisie en comfortabele bedden. In ons sfeervolle restaurant kunt u gebruik maken van het uitgebreid ontbijtbuffet.

Arrangementen
Boek één van onze voordelige hotelarrangementen en haal alles uit uw verblijf in Leeuwarden. Duik in de historie van Leeuwarden, geniet van een avondje uit in het Holland Casino of ontdek Leeuwarden op de fiets of vanaf het water.

Brasserie ‘t Plein
De plaats waar u lekker kunt genieten van een uitgebreide maaltijd in ons restaurant vlakbij de historische binnenstad van Leeuwarden. Heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen, dineren doet u in ons restaurant ‘Brasserie ’t Plein’. Uiteraard bent u bij ons ook welkom voor koffie met gebak.

Openingstijden

Extra informatie

Zaal Door de grote variëteit aan opstellingen die mogelijk zijn, leent onze zaal zich voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een vergadering, bruiloft, zakenborrel of receptie. Wij leveren de juiste invulling aangepast aan uw wensen. Aankleding van de zaal De zaal heeft een oppervlakte van ca. 75 m2 en is te huur voor 80 euro per dagdeel en 160 euro per dag. We kunnen het voor u in theateropstelling inrichten (voor max. 50 personen), of de tafels in u-vorm opstellen (max. 30 personen). Heeft u een beamer of ander apparatuur nodig? Dan kunt u dat altijd bij ons huren. Ook zorgen we desgewenst voor koffie, thee, gebak of iets anders lekkers.

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven