Emmakade Antiek

Emmakade 2, 8933 AS Leeuwarden, Nederland

Algemene informatie

Over het bedrijf

Emmakade Antiek is een unieke antiek- en interieurwinkel in een monumentaal grachtenpand, enkele minuten lopen vanaf binnenstad van Leeuwarden.

Deze winkel, met een zeer ruim assortiment wordt al bijna 30 jaar met liefde gerund door Joke van Houten en Herman Dolstra. Antiek, curiosa en verzamelobjecten worden met zorg uitgezocht en sfeervol geëtaleerd. Art Nouveau, Art Deco, 50-er jaren glaswerk, Aziatica, alles is bij Emmakade Antiek te vinden. Daarnaast is er een grote collectie lampen, beelden, meubels, glas- en aardewerk, sieraden, vintage en glas-in-lood. De grote collectie glas-in-lood is iets waar de eigenaren trots op kunnen zijn. De raamdecoraties stammen uit de periode 1880 – 1930. Met ruim 150 stuks op voorraad is er altijd keuze genoeg!

Emmakade Antiek opent elk jaar in november tijdens Open Huis haar deuren naar de unieke naastgelegen privéwoning. In dit monumentale pand vindt u een bijzondere serre met een indrukwekkend glas-in-lood raam van 4×5 meter, ontworpen door glaskunstenaar Willem Bogtman, in Amsterdamse School stijl.

Herman en Joke werken met passie, geven persoonlijk/deskundig advies, bieden de mogelijkheid tot reserveren, u kunt artikelen op zicht krijgen en (in overleg) leveren ze aan huis.

Openingstijden

Extra informatie

Nog geen extra informatie bekend

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven