Café De Bak Blokhuispoort

Blokhuisplein 40 8911 LJ Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Je eerste bakje koffie drink je in De Bak; de (cel)deuren gaan namelijk al om half negen ’s ochtends open. Naast het bak koffie of thee kun je bij ons terecht voor een lekkere lunch, avondeten en een lekkere borrel. Bovendien kun je doordeweeks goed en betaalbaar eten. Denk hierbij aan lekkere spareribs en een sateetje die worden gemaakt in samenwerking met Eindeloos & Drink & Eetlokaal Proefverlof.

Door deze samenwerking weet je dat je een eerlijk en puur gerecht krijgt. Ook de fameuze VrijMiBo doet zijn herintrede. Je gaat goedgemutst het weekend in nadat je stoom hebt afgeblazen in De Bak. In het weekend is De Bak ook open en kun je bovendien – als één van de weinige plekken in Leeuwarden – op zaterdagavond het café afhuren voor een besloten feest. Bij Café de Bak geniet je in alle vrijheid.

Openingstijden

Extra informatie

De Bak heeft niet zelf een Twitter-account, maar het logo van twitter dat op website van De Bak staat, verwijst naar het twitter account op naam van Blokhuispoort. Dus vandaar hier toch maar vermeld.

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven