Bakkerij Van Eck

Nieuwe Oosterstraat 18 8911 KN Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Ambachtelijk gebakken en elke dag vers’ is iets wat een dagelijks feit is bij Bakkerij van Eck. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en dat is een echte prestatie! Dat betekent dus ook dat zij al meer dan 100 jaar de tijd hebben gehad om keer op keer hun recepten en producten te verfijnen. Met de hoeveelheid producten die zij over de jaren hebben gecreëerd hadden zij meer plek nodig in de bakkerij waardoor het nu een winkel en bakkerij in één is geworden. Dit geeft de bakkerij een meer huiselijke en gezellige sfeer waardoor jij rustig een rondje kunt lopen en de heerlijke geuren van de versgebakken broden in je kunt nemen die achter in de winkel worden gebakken.

De winkel heeft een hele kalme sfeer en uitstraling waardoor je echt even tot rust kan komen en kunt rondkijken en als je dan uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken dan kun je dat in een van de gezellig zithoekjes nuttigen met een warm kopje koffie. De Fryske oranjekoek is een van de specialiteiten bij Bakkerij van Eck en die wordt ook vaak besteld. Deze wordt dagelijks vers gemaakt in de bakkerij van Damwoude dus ik zou daar zeker eens een kijkje nemen!

Openingstijden

Extra informatie

Dit was een lastige. Van Eck in Nieuwe Oosterstraat heeft geen eigen website. Alle social media, emailadres, andere info betreft Van Eck in Damwoude. Wat ik hieruit begrijp is dat deze zaak misschien ook van hen is? Bezorgt alleen in Damwoude en omstreken tot aan Giekerk, niet in Leeuwarden. Of Leeuwarden ook bezorgd is niet te vinden. Over Van Eck in Leeuwarden is weinig tot niets te vinden, behalve en verwijzing naar een filmpje op Facebook van Van Eck uit Damwoude over gebak in Leeuwarden. Ik heb dan ook de gegevens wel ingevoerd, maar deze zijn allemaal van Damwoude (iig website, webshop en social media) dus van Damwoude. Het telefoonnummer is wel van Leeuwarden.

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven