Alibi Hostel Blokhuispoort

Blokhuisplein 40 8911 LJ Leeuwarden

Algemene informatie

Over het bedrijf

Altijd al willen weten hoe het is om in een gevangenis te slapen? Dat kan bij ons. In het Alibi Hostel in de Blokhuispoort! Alibi Hostel is het eerste en enige hostel van Leeuwarden, gelegen in hartje centrum. Hier is het mogelijk om je een beetje een gevangene te voelen; je boekt hier namelijk geen kamer maar een cel!

Wij, Marieke, Jurrien, Peter & Sjors, de trotse oprichters van dit hostel, hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in Alibi Hostel Leeuwarden. Dit bijzondere hostel in een voormalige gevangenis ligt op 1 minuut lopen van de dichtstbijzijnde bushalte, op 9 minuten lopen van Natuurmuseum Fryslân met een binnenplaats en een café, en op 11 minuten lopen van de scheve toren van Oldehove.

De gezellige slaapzalen zijn voorzien van gratis wifi, stapelbedden met privacygordijnen en leeslampjes. Ze hebben allemaal een kluisje. De badkamers worden gedeeld. Ook worden er privékamers aangeboden met een bureau en een eigen badkamer.

Het ontbijt is tegen betaling beschikbaar. Er zijn ook een industrieel-chique lounge met bakstenen muren en een keuken voor de gasten. Er is fietsverhuur mogelijk.

Openingstijden

Extra informatie

Nog geen extra informatie bekend

Laatste nieuwsberichten

Vergelijkbare bedrijven