Al je (kerst)wensen zijn mogelijk bij Slagerij Velstra

Al je (kerst)wensen zijn mogelijk bij Slagerij Velstra

Wat zet je met de feestdagen op tafel? Natuurlijk kun je voor een kiloknaller van de supermarkt om de hoek gaan, maar wat dacht je van een kwalitatief goed stukje vlees? Bij Slagerij Velstra ben je aan het goede adres. Met genoeg opties voor bijvoorbeeld lekkere rollades, luxe wild en het oer-Hollandse gourmetten heeft Jack namelijk genoeg om een heerlijke maaltijd voor je klaar te zetten.

De drie bovengenoemde opties zijn namelijk jaarlijks erg populair, geeft de slager aan. Bij het wild is er wel één ding om rekening mee te houden. Wanneer je een lekker stukje fazant, reebok, hert of kwartel wil, moet je het eerst bestellen. Dat komt vanwege het fors uitgebreide aanbod, vertelt Jack. “Op onze website staat een complete lijst waar mensen uit kunnen kiezen. Het aanbod is zo divers dat het niet mogelijk is om het allemaal hier op te slaan, dus kun je het vlees alleen bestellen.”

Als we het trouwens hebben over kwalitatief goed vlees bij Slagerij Velstra, hebben we het ook écht over kwalitatief goed vlees. Jack kent de boeren persoonlijk en weet uit welk slachthuis zijn vlees komt. Daarnaast is dierenwelzijn vanaf het begin af aan al een prioriteit bij de slager. Of het nou een luxe hertenbiefstuk is of een plakje salami op je boterham: je krijgt bij Jack altijd het beste stukje vlees voorgeschoteld.

Alles is mogelijk

Is een luxe stukje vlees niets voor jou, of heb je liever een lekkere salade? Ook dat vind je bij Slagerij Velstra. Jack biedt namelijk ook een lekkere huzaren-, rundvlees-, zalm-, scharrelei- of vegetarische salade aan. Mocht je in een creatieve bui zijn, dan kun je bij de slagerij je hart ophalen. “We kunnen in principe alles maken. Ik heb twee jongens in dienst die vijftien jaar kok zijn geweest. Zij hebben zelf ook hartstikke leuke ideeën, dus in principe is alles mogelijk! Wij kunnen alles.”

Lees je dit nou na de feestdagen? Dan is er geen nood: Jack heeft genoeg lekkers om op een doordeweekse dag van te kunnen genieten. Zo biedt hij in zijn slagerij ook allerlei maaltijden en stamppotten aan, die voor een prima afwisseling zorgen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende stampotten, wraps of lasagnes. Waar je ook zin in hebt: Jack heeft altijd wel iets lekkers voor je klaarstaan!

Foto: Marcel van Kammen

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.