24Wonen: Een woonwinkel met lef

24Wonen: Een woonwinkel met lef

De winter is aangebroken. Buiten is het koud en iedereen zit weer graag binnen. Lekker knus en genietend van de warmte, op de bank met een boek, voor de tv of juist met een kop thee in de hand. Dit is het moment waarop ik verlang naar een nieuwe look in mijn huis, een nieuw gevoel, een nieuwe kleur of een nieuw bankstel.


Ik ga op zoek en opeens zie ik wat moois staan. Gelijk verliefd, want dit past exact bij mij. Ik denk ‘Deze gaat met mij mee naar huis!’. Ik vraag de verkoopmedewerker, hij zegt: ‘Deze is niet op voorraad en pas beschikbaar over een paar weken’. Elders duurt het wachten zelfs maanden, maar ik wil helemaal niet wachten. Ik wil mijn nieuwe moois gelijk mee naar huis. Mijn warme wintergevoel ebt langzamerhand weg bij de gedachte dat ik nog weken op mijn mooie sofa moet wachten.


Maar kijk…, nu heb ik mijn eigen woonwinkel! Een winkel die direct mijn bankstel levert zoals ik het zou willen. Ik zie wat staan en het kan gelijk mee. Dit is de winkel waar je niet weken of maanden hoeft te wachten, maar de winkel waar je je nieuwe meubelen gelijk mee naar huis mag nemen.


Dit is de winkel waar ik vrolijk van wordt en ik hoop dat anderen er ook vrolijk van worden.


Hopelijk tot binnenkort!


Geart


Voltastraat 5, 8912 AE Leeuwarden
www.24wonen.com / 06 16 69 55 44

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *